Så snabbt och enkelt

Det slår mig så ofta hur fantastiskt internet är. Man borde kanske ha blivit lite blasé vid det här laget, men jag växte upp under en internetfri era och tycker många gånger att det är ren magi. Vad man än behöver ta reda på så finns svaret några klick bort och vad man än vill köpa så är det bara att surfa runt i någon halvtimme innan man hittar precis det man vill ha. Allt är supertillgängligt och kostar en massa extra gör det inte heller. Visst kanske tillgängligheten bidrar till någon form av ökad stress hos folk, men samtidigt effektiviserar det ju våra liv. Det gör oss på ett sätt rikare.

Det är nya tider

Jag köpte en ny bil för ett par veckor sedan och jag visste ungefär vad det var jag ville ha. Jag sökte efter Peugeot återförsäljare på Google och fick snart upp Jonssons Bil, både deras egen sajt och kontaktuppgifterna på eniro.se. Från min första googling till det att jag lämnade Jonssons Bil i min nya Peugeot tog det inte mer än 36 timmar. Det hade aldrig varit möjligt för 15 år sedan. Det är helt klart nya tider vi lever i.

Nya bilen

Den nya bilen går som en klocka, är snygg som en katt och skön som en hängmatta en ljummen dag i juli. Det är en rolig bil att köra faktiskt, och jag har ganska höga krav. Den har mycket kraft för sin lilla storlek så man kan köra snabbt i svängarna. Jag är mycket nöjd med mitt köp!